teisipäev, 1. september 2015

Sissetungijatest-pagulastest pole pääsu. Kuidas selles olukorras toimida? (2)


Oma eelmise postituse jätkuks: kui sealt võis välja lugeda, et ootame ära esimese(d) võõramaalaste poolt toimepandud (viha)kuriteo(d), siis nii see kindlasti pole. Minu mõte on, et meiepoolne HEIDUTUS PEAB OLEMA VEENEV (nagu NATO heidutus Venemaa suunal). Kui kõik - nii võõramaalased kui ka nende tulihingelistest kaitsjatest kohalikud multikulti pooldajad - teavad, mis järgneb võõramaalas(t)e suurematele sigadustele, peaks see enam-vähem kõiki distsiplineerima.

Muidugi pole mingit garantiid, et midagi halba ei juhtu, ent vähemalt riigistruktuure saame küll sundida võõramaalastega tõhusamalt tööd tegema. Nt. Vao külast tulnud info põhjal paistab küll, et keegi on jätnud pruunlastele ütlemata, et meil ikka luba küsimata võõrasse korterisse ega majja ei siseneta.

Hetkeseisuga ei saa siiski väita, et Eesti riik ongi juba "maha müüdud" Brüsseli tehnokraatidele. Kuid oht selleks on vaieldamatult olemas. Sellepärast peabki kõiki ja kõike jälgima ja pidevalt survet avaldama, nõudma infot, tegema järelpärimisi. Salaja ei saa valitsus küll väljaöeldust suuremat hulka pagulasi vastu võtta, pealegi torkavad nad kohe tänavapildis silma. Riigiasutusest saadud infot on pealegi võimalik ka kontrollida teiste allikate kaudu.

Hoopis teine olukord tekib, kui vastased ületavad "punase joone". Mida aga pidada "punase joone ületamiseks"? Üks võimalus on see, kui võõramaalas(t)e poolt toimepandud (viha)kuriteole ei järgne Eesti riigi poolset resoluutset tegutsemist: süüdlast (süüdlasi) ei karistata või - mis veel hullem - asutakse hoopis süüdlast (süüdlasi) kaitsma! Vaat see on küll olukord, kus tuleb sundida ka riigistruktuure VALIMA OMA POOL.

Teine võimalus - nagu ka varem sai mainitud - tekib, kui selgub, et valitsus on teadlikult valetanud ja Eestisse saabuvad just sedasorti pagulased, keda lubati vältida. Või, arvestades Euroopa-suunalise invasiooni jätkumist lõuna poolt, annab Eesti valitsus välisele survele järele ja nõustub täiendavalt suurema hulga pagulaste vastuvõtmisega (õige vastus Brüsseli suunas oleks siis küll, et "meie võimalused on juba ammendatud").

Praegu aga valitseb täielik määramatus, sest neid kõnealuseid pagulasi pole ju veel saabunud. Lõplik tõde selgubki siis. Siin aga ongi vaja, et meie ise hoiaksime riigistruktuure oma surve all, siis need mõjutavad ka pagulasi korralikult käituma.

Võib-olla olen valesti aru saanud, aga tundub küll, et mõned lausa ootavad, et võõramaalased mingi eriti räige asjaga hakkama saaksid. Ainult et selle peale nad ei mõtle, et keegi "meie omadest" on siis ohver! Mina küll seda ei taha.

Ent sellepärast peabki mõista andma, et kui midagi s e l l i s t juhtub, saab juhtuda vaid üks kahest:
  • a)kas riik paneb süüdlase(d) kohe paika või
  • b)me sunnime riiki seda tegema.

Viimasel juhul on jällegi oht, et riik hakkab hoopis meie vastu tegutsema, mis tähendab vaid ühte: see pole siis enam meie riik ja valitsus on juba mingi okupatsioonivalitsus. Sel juhul on meil juba lausa põhiseaduslik õigus kasutada ka jõudu põhiseadusliku korra taastamiseks!

Siiski usun, et käimasolev sõda võidetakse mitte tänaval, vaid ideetasandil (sh. virtuaalruumis). Ka seda on oluline meeles pidada, et PÕHJUSETA rünnakud võõramaalaste või nende majutuskeskuste vastu EI LEIA ÜHISKONNAS MÕISTMIST. Need klassifitseeruvad just viharoimade alla ja nende toimepanijaid mina küll kaitsta ei kavatse.

Teine lugu oleks, kui sellises olukorras otsustatakse Toompeal ja Kadriorus näiteks sõnavabadust piirata (ehkki võib arvata, et avalikkus mõistab vihakuriteod hukka). Taoline ülereageerimine riigi poolt annaks küll meile õiguse jõulisi vastusamme astuda.

Päris keeruline, aga peame vähemalt need võimalikud stsenaariumid ette nägema ja valmis olema kohe reageerima, kui... nojah. Organiseeritud surve riigiasutustele peaks olema pidev ja hakkama toimima juba praegu. Muide, see on ka üks KODANIKUÜHISKONNA tunnus - just kodanikeühendused hoiavadki normaalses ühiskonnas riiki neile sobival kursil. Siis ei saa poliitikud teha, mis neile endile pähe tuleb või mida neile välismaalt soovitatakse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar